Produkter
Vilken lösning är ni i behov av? Orolig vad slutsumman ska hamna på för era webbsatsningar?
Frågorna kan bli många, vi kan leverera helhetslösningar, allt från utveckling av nya sidor, webbhotell till utbildningar av webbaserade programvaror.

Det behöver inte kosta skjortan för att man ska finnas på internet. För att veta precis vad ni är ute efter och ge er ett fastpris, kontaktar ni oss.

Vi bollar ideerna med varandra och ger er förslag på hur det hela kan se ut. Vi ger er även ett fastpris. Då vet ni vad er webbsatsning kommer att kosta innan ni bestämmer er!

Under utecklingstiden kan ni hela tiden följa arbetet i realtid. Vi tar då era synpunkter i akt så vi alla blir nöjda.

För er med mindre krav kan vi erbjuda er billiga färdiga lösningar. Som kan levereras omedelbart.Webbmakaren
Webbmakaren är en editor som används till att redigera er hemsida i realtid. Det behövs inga förkunskaper för att uppdatera sin hemsida med Webbmakaren.

Det ingår även 60 minuters uppdatering i priset. Det innebär att ni t.ex e-postar in text som ska ändras eller läggas till på er hemsida. Vi utför uppdateringen åt er.
Vi använder oss av minutdebitering! Det innebär att ni har verkliga 60 minuter i månaden. Tar en uppdatering 4 minuter har ni 56 minuter kvar att använda. Räkna med att en normal uppdatering av t.ex 2 sidor tar oss 3-4 minuter att genomföra.
Hur många minuter som används kan ni hela tiden se i vår kontrollpanel. Oanvända minuter läggs inte över på nästföljande månad.

I Webbmakaren ingår det även en webbbaserad ftp klient. Här kan ni skicka upp filer och bilder. Ni kan även skapa, redigera och radera filer.

Läs mer om våra priser för Webbmakaren här 
 
© 2005-2020 VLnetmedia